32.4 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023

Clipe de groază pentru Larisa Udilă în vacanță. Soțul vedetei, Alexandru Ogică, a fost la un pas de moarte: „Mi-a stat inima în loc”

Publicat peVacanța așteptată de Larisa Udilă și familia sa a fost aproape de un final tragic. Alexandru Ogică a ajuns de urgență la spital, după ce a început să se simtă foarte rău.

Vedeta a povestit pe rețelele sociale că soțul ei nu mai putea respira, din cauza unei alergi, iar socrii săi au tras o sperietură soră cu moartea. Din fericire, totul s-a terminat cu bine.

Citește și: Larisa Udilă rupe tăcerea după ce soțul ei a fost acuzat că a înșelat-o: ”Cred că a fost scris în stele pentru mine”

„Nu am știut până astăzi că Ogi este alergic. Cel mai grav este că suntem și cu părintii lui în vacanță și imaginați-vă doar ce au simțit când l-au văzut că nu mai poate respira. Am tratat mereu alergiile cu superficialitate. Problema este că dacă nu le cunoști și mănânci ce nu trebuie ele pot fi fatale.

Abia aștept să ajungem acasă, să își facă analizele, să aflăm la ce este alergic. Nimeni nu ne-a spus aici, doar i-au făcut hemoleucograma, perfuzii cu cortizon și l-au stabilizat. Acum este forte bine, ne-am speriat rău de tot. Soacra mea plângea, socrul meu era șocat… noroc că ne-a ajutat Ruby cu o salvare privată.

Au venit în 5 minute și ne-au dus imediat la spital când au văzut cât de umflată este uvula (omulețul din gât). L-au văzut 3 medici au spus că este normal să reacționeze așa pentru că este vorba despre o alergie și sunt destul de periculoase, dar este pe mâini bune. Nu îmi vine să cred că s-a terminat totul cu bine. Mi-a stat inima în loc!”, a povestit Larisa Udilă.

Citește și: Larisa Udilă are probleme grave de sănătate. Diva a avut nevoie de perfuzii de urgență: „Încerc să mă refac”

În urma acestei experiențe, vedeta le-a dat un sfat urmăritorilor săi. Mai exact, aceasta a mărturisit că e bine să îți faci asigurare medicală înainte de a pleca într-o vacanță.

„Cei care mă urmăriți de mai mult timp știți deja că acum 1 an și jumătate am ajuns cu Milan la spital în Turcia și am avut probleme cu faptul că nu am avut asigurare medicală. De atunci, ne plătim anual cea mai full asigurare medicală. Acum pentru că am avut asigurare nu am plătit absolut nimic. Sfat: să aveți asigurare medicală când plecați din țară”, a mai spus aceasta.

Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri