10.8 C
București
duminică, 21 aprilie 2024

Clipul cu un danez fascinat de produse românești, viral pe Tiktok. ”Mulți de vorbesc românește nu știu să fie așa drăguți”

Publicat pe


Clipul cu un tânăr din Danemarca care a cumpărat pufuleți și dulciuri de la un magazin românesc pentru iubita sa a devenit viral pe TikTok.

Peste 1,6 milioane de vizualizări a înregistrat clipul în care o româncă stabilită în Danemarca îl suprinde pe iubitul ei care îi arată ce produse a cumpărat de la magazinul românesc.

Acesta prezintă produsele și în limba română, iar clipul video a strâns peste 100.000 de aprecieri, mai mult de 1.000 de comentarii și mii de salvări. Mai mult, tânărul este lăudat pentru felul în care vorbește româna.

Acesta a cumpărat de la magazinul românesc din Copenhaga clasicii pufuleți Gusto și Lotto cu gust de pizza, suc Frutti Fresh cu pere, cornuri Seven Days cu șampanie și Bake Rolls.

@diana.moisa.ro

the way to a woman’s heart ?

♬ original sound – Lady Die

Iubita sa româncă nu și-a putut ascunde uimirea când partenerul ei a scos din sacoșă un borcan cu zacuscă de vinete, un vin românesc roșu, mini…Sursa: www.antena3.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri