23.6 C
București
marți, 7 mai 2024

Clotilde Armand BLOCHEAZĂ finalizarea centrului pentru copii cu autism și sindromul Down, de pe lângă Parohia Mavrogheni

Publicat pe


Clotilde Armand, actualul primar al Sectorului 1, blochează finalizarea unui centru pentru copii cu sindromul Down și cu autism, de pe lângă Parohia Mavrogheni, menit să ofere servicii pentru 150 de familii. Din păcate, proiectul trebuia să fie gata acum trei ani, dar Clotilde Armand a refuzat să-l continue deoarece fusese inițiat de fostul primar al Sectorului 1. 

Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, blochează de trei ani finalizarea centrului pentru copii cu sindromul Down și cu autism, de pe lângă Parohia Mavrogheni, de care ar trebui să beneficieze 150 de familii. Din păcate, interesele politice și orgoliul de a fi în fruntea celui mai bogat sector din Capitală, au făcut-o pe Clotilde Armand să ignore nevoile cetățenilor și, implicit, să blocheze finalizarea centrului. Motivul primăriței este răfuiala politică, mai exact, proiectul primise undă verde din partea fostului primar al Sectorului 1.

Ideea acestui centru aparține parohului…



Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri