15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024

Clujeanul Rareș Bogdan, cel mai mare chiulangiu din Parlamentul European de la Partidul Popular (PPE). Mai vrea totuși încă un mandat

Publicat pe



Rareș Bogdan este în topul absenților de la Parlamentul European

Rareș Bogdan este în topul absenților din Parlamentul European. Europarlamentarul clujean se află între primii cinci politicieni din Parlamentul European cu cele mai multe absențe și este politicianul cu cele mai multe absențe din Partidul Popular. Cu toate astea, el este, însă, din nou pe listele pentru încă un mandat de europarlamentar din partea PNL.

Clujeanul Rareș Bogdan are o rată de absenteism de 32.8% , potrivit unei analize făcute de politico.eu. Nici nu prea e de mirare că a lipsit atât, întrucât este prezent la mai toate ședințele de partid și la cele ale Coaliției de guvernare.

Rareș Bogdan candidează și în acest an pentru încă un mandat în Parlamentul European din partea alianței electorale PSD-PNL.

Posturile de europarlamentar sunt atractive pentru politicieni, întrucât înseamnă o salariu de aproximativ 8000 de euro net, la care se adaugă bani și pentru alte…



Sursa: www.stiridecluj.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri