23 C
București
luni, 20 mai 2024

Clujenii de pe Valea Chintăului au răbufnit: ,,Drifturi, curse ilegale, sfidare, bătaie de joc/Chiar nu aveți de gând să faceți nimic?

Publicat pe


Clujenii care locuiesc pe Valea Chintăului, în apropiere de CREIC s-au săturat de fenomenul care le perturbă liniștea de ani buni. Zona este printre preferatele ,,iubitorilor de mașini” care își petrec acolo nopțile, făcând drifturi și curse ilegale de mașini. 

Deși locuitorii din apropierea Dealului Lombului au făcut zeci de reclamații, autoritățile locale nu au reușit să țină sub control fenomenul.

Clujenii cer ca Poliția să intervină și să patruleze zona, fiindcă, pe lângă gălăgia infernală din timpul nopții, aceste curse îi pun în pericol și pe ceilalți participanți la trafic dar și pe pietoni.

,,Drifturi, motoare ambalate sălbatic, curse ilegale, mașini tunate ilegal, sfidare, bătaie de joc. Creic, ca de obicei. Domnul primar este total responsabil pentru fenomenul de la Creic, ce durează de 2 ani.

Pentru că a refuzat sistematic să implementeze măsurile cerute de toți cei de pe Valea Chintăului și de pe stada Oașului:…



Sursa: www.stiridecluj.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri