29.2 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

Coloană de tancuri rusești, distrusă de ucraineni. Soldaţii ruşi, interceptaţi: „Comandantul regimentului ucis în acțiune”

Publicat peÎncă o coloană de tancuri rusești a fost distrusă de ucraineni în districtul Brovarî din regiunea Kiev.

„Comandantul regimentului ocupanților, colonelul Zaharov, a fost lichidat în timpul luptelor din districtul Brovarî”, scrie serviciul de informații ucrainean pe Twitter, citat de Hotnews.

Citeşte şi: Războiul din Ucraina, ziua a 15. Situatie dramatică la Mariupol. Guvernul ucrainean anunţă deschiderea de noi coridoare umanitare

Într-o interceptare a unei transmisiuni radio a soldaţilor ruşi, aceştia anunţă că în urma atacului comandantul regimentului a fost ucis.

Vocea 1: – Nitro, sunt Udar. Recepție.

Vocea 2: – Udar, aici Nitro. Regimentul 6 pierdut.

Vocea 1: – Ce?

Vocea 2: – Nu pot raporta despre regimentul 6. Strâng date. Multe pierderi. Ei (ucrainenii) ne-au așteptat. Vârful convoiului a intrat în ambuscadă. Comandantul regimentului ucis în acțiune. Încercăm să aflăm despre restul.

Vocea 1: – Imediat după ce aflați să îmi raportați. Recepție?”.

Vocea 2: – Tancuri și artilerie ne bombardau de acolo. Drone, de la Bayraktar din câte am înțeles. Încerc să-mi dau seama de celelalte pierderi.

Citeşte şi: Jurnalist de investigații de la Bellingcat: Rusia va încerca să înghețe războiul din Ucraina în 7-10 zile. Putin e gata să folosească arme nucleare tactice împotriva unei țări NATO

Sursa: www.romaniatv.net

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri