21.3 C
București
vineri, 1 iulie 2022

Compania de termoficare a Timișoarei caută furnizor de benzină și motorină în valoare de 2,6 milioane de lei


Colterm caută motorină euro diesel 5 și benzină fără plumb. Anunțul a fost publicat pe SEAP, iar valoarea înțelegerii este estimată la 2,6 milioane de lei. Combustibilul va fi livrat la sediul CET Sud, respectiv va fi disponibil la benzinării, pe baza cardurilor.

Anunțul pentru achiziție carburanți vizează motorina euro diesel 5 livrată cu cisterna la depozitul beneficiarului, respectiv motorină euro diesel 5 pe baza de carduri și benzina fără plumb pe baza de carduri. Conform anunțului, mare parte din motorina euro diesel 5 va fi livrată cu cisterna la depozitul beneficiarului.

Carburanții, conform caietului de sarcini, ar urma să fie folosiți pentru activitatea societății: activități de transport auto, activități cu buldoexcavatoare, excavatoare, macarale, activități ale grupurilor electrogene, ale motopompelor, mașini de tăiat beton, activități de depozitare cărbune.

La sediul CET Sud se vor livra 100.000 de litri de motorină cu cisterna, alți 180.000 de litri de motorină și 28.000 de benzină vor fi disponibili pe bază de carduri la benzinării.

Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri