28.2 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023

Concluzia unei românce după vacanța din Grecia: „Am mâncat la cartofi de mi-a ajuns pentru tot anul”

Publicat peÎn plin sezon estival al vacanțelor, românii împărtășesc în mediul online impresii din concediile petrecute în Grecia.

Cei mai mulți se referă la locurile noi pe care le-au descoperit, la mâncarea delicioasă sau peisajele de vis, în timp ce unii se declară nemulțumiți.

Este cazul unei românce care crede că Grecia este „mult prea apreciată” pentru ceea ce oferă în realitate, după cum a scris pe Facebook la finalul vacanței de 8 zile.

„În urmă celor 8 zile petrecute în Thassos, vin și eu cu ceva impresii (fiind pregătită să primesc și comentariile negative).

Ce mi-a plăcut foarte mult a fost apa. Culoarea ireală și de o curățenie și limpezime cum nu am mai văzut (acum ceva ani am fost și în Corfu, nu a fost prima vizită pe pământ elen), peisaje superbe! Astea au fost singurele lucruri plăcute pe insulă.”

„O japcă totală”

„Din păcate, este mult prea apreciată pentru ce oferă… Am fost cazați în Scala Potamia și am fost dezamăgiți de ce am găsit acolo. Hotelul catalogat că fiind de 3* nu era chiar de 3, zona destul de neîntreținută, multe buruieni, totul haotic.

Pe plajă (Nouveau Beach Bar) o japcă totală. Și acum să și explic: o umbrelă cu 2 șezlonguri era 10 € plus 20 € consumație obligatorie (am fost de acord că este rezonabil), însă dacă plecai ca orice om normal la prânz la masă și apoi să te odihnești erau date altora, fiind poftiți să ne așezăm pe altele când ne întorceam.

Am ajuns și pe celebra Marble Beach, nimic spectaculos. Am nimerit o zi cu valuri mari, nepotrivite pentru copilul din dotare, apă destul de tulbure.

Apoi vine dezamăgirea în privința meselor: nimic nu venea neînsoțit de cartofi în diferite forme (cel mai des prăjiți). Am mâncat la cartofi de mi-a ajuns pentru tot anul.”

„Nu cred că drumul până acolo a meritat efortul”

„Coșuri de gunoi nu am văzut amenajate, într-o singură zi am văzut o mașină de poliție, iar salvamari nu am văzut.

În concluzie: nu cred că drumul până acolo a meritat efortul, poate ar trebui să ne gândim de 2 ori înainte să blamăm România de fiecare dată.

Au avut noroc cu așezarea geografică, marea aceea e dată de natură, nu este meritul lor că este așa frumoasă, peisajele la fel… Ca să fac o glumă, Dumnezeu și Zeus au fost mâna în mâna când s-a făcut împărțirea”, a scris aceasta pe Forum Thassos.

„Două sticle de vin identic care la interval de o oră între ele s-a scumpit cu 10 €”

În comentarii, părerile sunt împărțite. Unii sunt de acord cu punctele sale de vedere, alții o contrazic.

„Ooo, de când caut o postare de genul să pot răspunde și eu. Că numai cu comentarii închise am găsit. Anul acesta a fost a două vacanță pe insula, frumoasă și nu prea. Am văzut-o aproape pe toată anul trecut, am fost și la Scala anul trecut, am băut 2 sticle de vin identic care la interval de o oră între ele s-a scumpit cu 10 €, jmecherie frate, deci anul acesta pe…Sursa: ziare.com

Mai multe stiri

Ultimele Stiri