4 C
București
miercuri, 6 decembrie 2023

Conexiuni între Primăria Sector 4 și bătălia pentru Rosal: întâlnire de taină în Dubai și contractul de 56 milioane euro al Primăriei lui Băluță cu o firmă „fantomă”

Publicat pe


Rosal SA – Foto Facebook

Bătălia pentru Rosal Grup SA s-a amplificat după ce a avut loc o întâlnire de taină în Dubai între directorul Rosal, Bogdan Niculescu și Marian Goleac, omul de încredere al primarului Băluță. Se întâmpla în octombrie 2022, cu câteva zile înainte de licitația pentru contractul de 1,5 miliarde lei pentru colectarea deșeurilor la care participa și Rosal SA, operatorul care se ocupă de salubrizarea sectorului din 2018. După ce au apărut în presă poze de la întâlnirea din Dubai, licitația a fost anulată, iar contractul Rosal Grup SA a fost prelungit cu un an.

După o lună, Bogdan Niculescu a organizat o adunare a acționarilor de la Rosal Grup, de la care a lipsit Honorius Prigoană, noul deținător al pachetului de 52% din acțiuni. Niculescu a obținut aprobarea transformării companiei Rosal Grup SA în United Waste Solutions SRL, la care s-a „înfipt” administrator până 2032.

Hotărârile…Sursa: zin.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri