17.9 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Consiliul Concurenței anunță că monitorizează piața carburanților pentru ca unele companii să nu profite de această situație. O eventuală creștere nejustificată a prețurilor poate conduce la sancțiuni

Publicat pe


Consiliul Concurenței a transmis că monitorizează piața carburanților și investighează situațiile în care preturile au crescut foarte mult.

„Este o situație internațională dificilă și volatilă generată de adoptarea măsurilor economice de combatere a agresiunii ruse în Ucraina. În acest context, noi veghem ca unele companii să nu profite de această situație, deoarece o eventuală creștere nejustificată a prețurilor poate conduce la sancțiuni”, a declarat Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței.

Reprezentanții Guvernului au anunțat că nu sunt probleme cu stocurile de carburanți, iar România nu are nicio problemă cu aprovizionarea benzinăriilor.

Consumatorii pot utiliza aplicația Monitorul Prețurilor pentru Carburanți pentru a se orienta și a afla care sunt prețurile practicate de benzinării.Sursa: economedia.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri