6.7 C
București
duminică, 3 decembrie 2023

Continuă seria deceselor suspecte în Rusia: Cercetător de renume, otrăvit cu ciuperci

Publicat peÎncă o moarte misterioasă în Rusia. Profesorul Vitali Melnikov, un renumit cercetător în vârstă de 77 de ani, a decedat recent în urma unei îmbolnăviri misterioase provocate de consumul de ciuperci necomestibile. Acesta conducea departamentul de sisteme spațiale și rachete la RSC Energia și a avut o contribuție semnificativă în domeniul său de expertiză.

Potrivit informațiilor publicate de Daily Mail, starea sa de sănătate s-a deteriorat brusc cu câteva zile înainte de deces. O publicație moscovită a sugerat că consumul de ciuperci necomestibile ar fi declanșat rapid declinul sănătății sale. Medicii din Rusia au depus eforturi pentru a-l salva pe Melnikov, însă acesta a rămas într-o stare gravă de intoxicație, luptând pentru viața sa timp de peste două săptămâni până la încheierea tragică.

Vitali Melnikov a fost o figură de marcă în colaborarea dintre agenția spațială de stat rusă Roscosmos și partenerii străini, inclusiv NASA. Prin experiența și munca sa în domeniul rachetelor, el a contribuit la dezvoltarea tehnologică și științifică a Rusiei în acest sector esențial.

O serie de evenimente misterioase în Rusia

Tragedia lui Melnikov face parte dintr-o serie de evenimente neobișnuite care au avut loc în Rusia în ultimii doi ani. Aceste evenimente includ decesul unor personalități notabile în circumstanțe misterioase. Acest context a stârnit speculații și temeri cu privire la posibilitatea unor acțiuni de asasinat sau sabotaj. De la momentul tentativelor de lovitură de stat și evenimentele din Ucraina, atmosfera tensionată și schimbările politice au generat preocupări legate de stabilitatea și siguranța internă.

În această perioadă, s-au înregistrat decese neobișnuite, cum ar fi cel al unui magnat al industriei alimentare găsit mort într-un hotel și al unei figuri publice care a propus un tratament inovator cu venin de broască pentru mahmureală. Aceste incidente au contribuit la creșterea temerilor și speculațiilor referitoare la posibilele acțiuni de asasinat sau sabotaj.

Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri