16.7 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Contul de Twitter al Ambasadei Rusiei la București a fost suspendat. Care este motivul

Publicat pe


Contul oficial de Twitter al Ambasadei Federației Ruse la București a fost suspendat de către oficialii companiei.

Astfel, la accesarea contului, utilizatorii primesc mesajul „Cont suspendat”.

Motivul suspendării contului oficial de Twitter al Ambasadei Federației Ruse la București este, potrivit mesajului postat pe platformă, încălcarea regulilor privind postările.

Mesajul afișat de Twitter pe pagina Ambasadei Rusiei la București

„Scopul Twitter este acela de a încuraja conversația publică. Violența, hărțuirea și alte tipuri similare de comportament descurajează oamenii să se exprime și, în cele din urmă, diminuează valoarea conversației publice la nivel global. Regulile noastre sunt impuse pentru a ne asigura că toți oamenii pot participa liber și în siguranță la conversația publică”, se arată în condițiile de utilizare postate pe site-ul oficial al Twitter.

Decizia Twitter vine în contextul războiului din Ucraina

Decizia Twitter vine, cel mai probabil, pe fondul războiului declanțat de Rusia în Ucraina, conflict ajuns în cea de-a nouăsprezecea zi.

Ucraina a intrat, luni, în ziua 19 de rezistență în fața trupelor ruse. Luni urmează să aibă loc noi negocieri de pace, de data aceasta întâlnirea urmând să aibă loc online. Rusia a cerut Chinei ajutor militar și economic, spun oficialii americani. Pe de altă parte, Ambasada Chinei la Washington spune că nu este la curent cu solicitarea Moscovei. Marea Britanie spune că marina rusă a blocat coasta ucraineană a Mării Negre. Președintele Volodomir Zelenski cere, din nou, NATO să implementeze o zonă de excludere a zborului, la o zi după ce un atac devastator cu rachete a ucis zeci de oameni.

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri