3.8 C
București
miercuri, 29 martie 2023

Copac căzut peste o mașină cu patru persoane, în Reșița. A murit un copil de 14 ani

Publicat peTragedie înfiorătoare petrecută în județul Caraș-Severin. Un copil a murit și trei adulți au ajuns și ei la spital, după ce un copac a căzut peste o mașină aflată în trafic, la intrarea în Reșița.

Familia se întorcea de la ski, dar la intrarea în Reșița, o creangă uriașă dintr-un arbore prăbușit a străpuns mașina și a intrat prin partea din față, în direcția șoferului. La volan era tatăl, în vârstă de 43 de ani, iar pe locul din dreapta se afla tânărul de 14 ani.

Copacul se află în pădure la cel puțin zece metri distanță, față de șosea. Vântul extrem de puternic l-a smuls din pământ și l-a doborât peste mașina în care se aflau cele patru persoane.

La fața locului au ajuns imediat salvatorii. Băiatul de 14 ani a fost preluat de medici inconștient, în stare extrem de gravă.

Plt.adj.şef Vasile Martin comandant echipaj SMURD: „Un tânăr prezenta un traumatism cranio cerebral deschis. S-au început manevrele de resuscitare, împreună cu echipajul medical de la SAJ.”

Medicii au încercat aproape două ore să îl resusciteze, însă, din nefericire la ora 18:10 au declarat decesul.

Totodată, cei trei adulți au ajuns la spital în stare de șoc, dar cu răni ușoare. Localnicii spun că în zonă copacii se rup tot mai des, fie smulși de vant, fie sub greutatea zapezii.

Localnic: Acolo este o pădure care ar trebui curățat pe margine, sunt foarte mulți copaci.”

Localnic: Când ninge mult, se rup, vă dați seama. Se încarcă cu zăpadă și se rup.”

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.
 Sursa: stirileprotv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri