28.2 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023

Cosmin Natanticu a lucrat într-o benzinărie. Cum se descurca cu banii când s-a apucat de stand-up: „Apărusem la Bravo, bravissimo, la TVR”

Publicat pe


În cadrul unei emisiune de la TVR și-a făcut debutul pe micul ecran Cosmin Natanticu. Pe atunci lucra într-un alt domeniu, nu avea nicio legătură cu televiziunea sau cu actoria. „Lucram în bezinărie (n. red.: când s-a apucat de stand-up comedy). Apărusem la Bravo, bravissimo, la TVR și îți dai seama că ți se urcă la cap, vrei, nu vrei.

Cosmin Natanticu: „Mă uitam la televizor și nu îmi venea să cred ce se mai întâmplă”

Venea un domn la benzinărie, mai în vârstă, era evenimentul cu turnurile gemene din anii 2000. Mă uitam la televizor și nu îmi venea să cred ce se mai întâmplă și am turnat în pahar pe lângă. Atunci m-a înjurat de mamă și l-am lovit. I-am dat cu piciorul în piept, că murise recent și maică-mea”, a dezvăluit Cosmin Natanticu, conform Fanatik.

Noul jurat de la „iUmor” recunoaște că nu avea o situație financiară foarte bună, dar se descurca, căci fura din benzinăria la care lucra. „Furam, furam benzină, ce crezi? Nu era într-o rețea din asta mare.

Erau doar câteva benzinării. Era o benzinărie particulară. TCM Oil, Tomescu Costică și Marian, poate mă văd oamenii ăia… E cum ieși din Petroșani și te duci spre Hațeg. E în ruină acum. Am pățit multe în benzinăria aia”, a povestit comediantul.

Cosmin Natanticu, jurat la „iUmor”

Cosmin Natanticu e jurat la „iUmor”, în sezonul 15. Comediantul i-a luat locul lui Nelu Cortea și va sta la masa juriului alături de Cătălin Bordea, Delia și Cheloo.

Cel de-al 15-lea sezon „iUmor” vine cu schimbări majore: de la noile gazde, la concurenți, invitați și momente speciale. Despre noua provocare, Cosmin Natanticu a declarat: „Am primit cu mare bucurie propunerea de a face parte din juriul emisiunii «iUmor», în sezonul cu numărul 15, şi aş putea spune că e un vis împlinit.

cosmin-natanticu-jurat-iumor-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Trebuie să recunosc că sunt foarte emoţionat, deşi ştiu că mă voi integra destul de uşor. Am o relaţie foarte bună cu toţi juraţii şi cu toată echipa de la «iUmor», având în vedere faptul că am fost de foarte multe ori invitat special în cadrul emisiunii şi cu majoritatea de acolo sunt prieten. Nu vreau să îmi fac prea multe scenarii, vreau să iau totul pas cu pas şi să mă bucur de spectacolul de pe scenă şi nu numai! Ah, şi abia aştept să mănânc din mâncarea Deliei ?”.

REPORTAJ. Cum a arătat prima zi în libertate a fraților Tate: muzică în boxe, șampanie și masaj thailandez. „Dumnezeu știe că nu am făcut nimic greșit”. Ce spun reprezentanții victimelor

Emi și Cuza, care au participat și la „Asia Express”, dar și la „Te cunosc de undeva”, vor prezenta „iUmor”, sezonul 15. „Să faci parte din echipa…Sursa: www.libertatea.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri