1.6 C
București
miercuri, 29 martie 2023

Cosmin Selesi și Pepe sunt la cuțite? Secretul divulgat despre cântăreț, toată România a aflat asta VIDEO

Publicat peCosmin Seleși și-a făcut curaj și a participat la rubrica sosurilor picante din cadrul emisiunii La Măruță, unde a dezvăluit câteva secrete despre artistul Pepe, cel care i-a luat locul la Te Cunosc de Undeva, în rolul de coprezentator. Ce a spus actorul despre actualul partener de scenă al Alinei Pușcaș.

Secretul lui Pepe, dezvăluit de Cosmin Seleși la PRO TV

Cosmin Seleși a plecat de la Antena 1, după ce a prezentat emisiunea Te Cunosc de Undeva timp de aproape un deceniu alături de frumoasa Alina Pușcaș. De câteva sezoane, Pepe a devenit noul coprezentator al renumitului transforming show.

Recent, actorul de comedie a acceptat provocarea de a răspunde la cele mai picante întrebări în cadrul emisiunii La Măruță de la PRO TV.

Întrebat de soțul Andrei care ar fi cele trei defecte ale cântărețului, Cosmin Seleși a mărturisit că Pepe ar întâmpina dificultăți atunci când prezintă Te Cunosc de Undeva, având probleme în citirea textelor de pe prompter.

„Băi, e greu la ăsta. Nu știe să citească prompterul. Îi place prea mult petrecerea, din punctul meu de vedere. Cum ar veni. Știi ce zic. Și nu-mi place când conduce obosit”, a spus Cosmin Seleși la PRO TV.

Citește și Unde va cânta Cosmin Seleși de Revelion. E o premieră pentru prezentator: „Am repetat cu mare grijă” EXCLUSIV

„Sunt feriit de faptul că urmează să fiu iar aproape de cei de acasă”

În vara anului 2022, Cosmin Seleși a demisionat de la Antena 1 și a semnat un nou contract cu PRO TV, postul TV concurent al trustului Intact. Pepe a fost cel care i-a luat locul la cârma emisiunii Te Cunosc de Undeva.

La acea vreme, actorul se bucura de faptul că va prezenta emisiunea Batem Palma.

„Mă bucur atât de mult să revin alături de cei din echipa Pro TV, pe care o cunosc și în care am încredere, dar și fericit sunt de faptul că urmează să fiu iar aproape de cei de acasă, să le dau din energia mea și să mă hrănesc cu părerea lor.

Atât le transmit: să nu rateze nicio ediție deoarece le garantez că „Batem Palma” va fi un show cum n-au mai văzut, că se vor distra, vor trăi la intensitate mare momentele în care concurenții câștigă sume mai mici sau mai mari.“, spunea Cosmin Seleși în toamna anului trecut.

Citește și Ozana Barabancea, vânată de concurență. „Nu aș da “Te cunosc de undeva” pentru nimic” Ce o ține legată de Antena 1 EXCLUSIV VIDEO

Sursa: playtech.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri