16.7 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Costel Burlacu, tatăl studentei ucise în Iași, riscă 10 ani de închisoare după ce a fost implicat într-un scandal monstru

Publicat peTatăl Vanesei Burlacu ar putea să-și petreacă următorii ani în spatele gratiilor, după ce a vătămat grav un român aflat în Germania. Autoritățile au cerut extrădarea sa, iar solicitarea a fost deja aprobată, pentru a-și săvârși pedeapsa. 

Costel Burlacu va fi extrădat și pedepsit penal pentru fapta din septembrie 2018. Tatăl studentei ucise din Iași riscă până la zece ani de închisoare, după ce a avut un scandal cu alt bărbat într-un bar. În timpul încăierării, inculpatul l-a trântit pe vătămat, moment în care acesta s-a lovit cu capul de colțul unei mese. Din pricina loviturii, individul a rămas cu paralizie pe partea stângă a corpului. 

Tatăl Vanesei Burlacu se află deja în arest la domiciliu, iar în decursul a maximum 30 de zile va fi extrădat. Pe perioada arestului, individul a putut părăsi casa doar pentru a participa la slujba de pomenire și pentru a-i aprinde o candelă, la cimitir, fetei sale. (CITEȘTE ȘI: Olga, medic militar, a murit luptând cu rușii. 12 copii au rămas acum orfani: ”Nici măcar nu o putem îngropa”)

Dubla crimă de la Iași

Ioana Vanesa Burlacu avea doar 23 de ani când a fost ucisă, acum nici măcar un an. Aceasta era studentă la Facultatea de Medicină din Iași și se mutase cu iubitul său, de origine marocană, într-o vilă. Ambii se pare că au fost uciși de un coleg de facultate, Ahmed Sami el Bourkadi. 

Crima ar fi avut loc în urma unei petreceri, la care cuplul a fost închis de ucigaș într-o cameră. Familia marocanului a fost cea care a anunțat poliția, după ce fiul lor nu le răspundea la telefon. 

Conform autorităților, medicii legiști au identificat 33 lovituri de cuțit pe trupul tinerei studente, în urma autopsiei. De asemenea, au fost găsite 17 lovituri pe trupul marocanului. (CITEȘTE ȘI: Putin și-a ieșit din minți și a trecut la amenințări: ”Sunt niște trădători!”)Sursa: www.cancan.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri