16.7 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Costi Ioniță se pregătește pentru Premiile Grammy. Ce a declarat artistul, în drum spre Los Angeles

Publicat pe


Costi Ioniță este, fără doar și poate, unul dintre cei mai în vogă producători muzicali din prezent, care reușește să creeze hit după hit și să ducă cântăreții în primele poziții din trending.

Costi Ioniță, artistul cu multe piese în trending pe YouTube, a fost nominalizat la Premiile Grammy. El a făcut un anunț pentru fanii săi din întreaga lume în timp ce se afla în aeroport.

Costi Ioniță, în drum spre Premiile Grammy 2022

“Dragii mei, mă îndrept către Las Vegas unde se țin Premiile Grammy. Este prima oară în istoria muzicii când un român e nominalizat de două ori la aceste premii prestigioase. Nu contează dacă se câștigă sau nu, important e că suntem acolo și oriunde m-aș afla, sunt mândru că sunt român și nu o să vă fac de râs”, a zis Costi Ioniță într-un video pe TikTok.

Citește și: Costi Ioniță a lansat o piesă nouă alături de Jador, Maria Dragomiroiu și Vlăduța Lupău. Cum sună melodia

Într-un alt video pe care Costi la postat pe contul lui de Instagram apare alături de celebrul cântăreț Sean Paul care le transmite un mesaj românilor.

Costi Ioniță a fost nominalizat la categoria producătorilor muzicali. Este a doua oară când Costi Ioniță este nominalizat la Premiile Grammy. El a fost nominalizat pentru colaborările sale cu Jesse Royal și Sean Paul. Costi a lucrat la albumele „Live N Livin’ a lui Sean Paul și „Positive Vibration’ a lui Jesse Royal, amândouă nominalizate la categoria „Cel mai bun album reggae’, la Premiile Grammy 2022.

Artistul a mai fost nominalizat și în anul 2012 pentru albumul lansat de Shaddy, album care s-a bucurat de succes.

Ce a declarat artistul când a aflat că a fost nominalizat la Premiile Grammy 2022

Costi Ioniță a spus că se simte foarte onorat să fie din nou nominalizat la aceste premii prestigioase.

Citește și: Ce a declarat Costi Ioniță, după scandalul în care a fost acuzat de autoplagiat la Eurovision 2022: „Poate e o conspirație”

„Sunt deosebit de bucuros și fericit pentru că tocmai am aflat că am fost pentru a doua oară nominalizat la Premiile Grammy, Premiile Academiei Americane de muzică. Cred că este o performanță și nu știu câți români s-ar putea lăuda cu acest lucru, dar pot să vă spun că sunt tare fericit, sunt tare bucuros, eu acum mă aflu pe teritoriul Statelor Unite, mă întâlnesc și colaborez cu mulți artiști de aici.

Trebuie să știti că peste tot, oriunde m-aș afla în această lume, vă reprezint cu drag, vă reprezint cu succes, și vă fac să fiți mândri că sunteți români. Eu sunt mândru că sunt român, știu din ce neam fac parte, știu ce gene am în mine și din ce strămoși ne tragem cu toții.

De aceea vreau să știti că mâine voi lansa și un proiect special care să ne aducă aminte și să ne facă să ne reconectăm la valorile acestui neam: poporul român”, a transmis Costi Ioniță pe Tiktok și Instagram, cu privire la această reușită.

Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a schimbat forma buzelor. Blonda a avut parte de o nouă intervenție estetică…

Sursa: a1.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri