1 C
București
luni, 6 februarie 2023

Crimă ca în „Miorița”: L-a prins cu oile pe terenul său și l-a omorât cu cruzime, apoi și-a ars hainele ca să șteargă urmele (VIDEO)

Publicat peUn bărbat de 31 de ani, locuitor al orașului Taraclia din Republica Moldova, a fost reținut pentru 72 de ore, fiind suspectat de un omor săvârșit cu deosebită cruzime, precum şi din motive sadice.

Oamenii legii au fost sesizați, recent, despre faptul că într-un câmp a fost depistat la sol un bărbat vizibil cu leziuni corporale, informează unimedia.

Bănuitul a fost reținut

La fața locului polițiștii au stabilit identitatea victimei, un bărbat de 52 de ani din aceeași localitate, cu semne de moarte violentă.

În urma măsurilor speciale de investigații, efectuate de ofițerii Direcției investigații „Sud” a INI, polițiștii din Taraclia, sub conducerea Procuraturii raionului Taraclia, bănuitul a fost reținut, arată sursa citată.

Motivul crimei

Acesta se ascundea la o stână din prejma orașului Taraclia.

Audiat de polițiști, suspectul a declarat că motivul săvârșirii infracțiunii ar fi un conflict mai vechi cu victima și anume că oile pășunau pe terenurile lui, iar pentru a ascunde urmele infracțiunii, suspectul și-ar fi ars hainele cu care era îmbrăcat când a comis omorul.

Continuare a măsurilor speciale de investigații și urmărire penală, polițiștii au depistat locul unde bănuitul ar fi ars hainele, dar și cuțitul cu care ar fi săvârșit infracțiunea.Sursa: www.b1tv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri