16.5 C
București
duminică, 4 iunie 2023

Cristi Borcea şi-a strâns toţi copiii de sărbători. Cum fac faţă femeile din viaţa milionarului, Mihaela Borcea, Alina Vidican şi Valentina Pelinel

Publicat peCristi Borcea, fostul patron al lui Dinamo, are trei copii cu Mihaela Borcea: Patrik, Mellisa și Michael Angelo, o fată de 16 ani, Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu, iar cu Alina Vidican pe Gloria și George. Din relația cu Valentina Pelinel are trei copii, pe Milan și gemenele Rania și Indira.

Cristi Borcea a fost căsătorit cu Mihaela Borcea, însă în timpul relației cu prima soție a avut relații cu avocata Simona Voiculescu, dar și cu Alina Vidican. După ce s-a despărțit de avocată, dar și de soția Mihaela, fostul șef de la Dinamo s-a căsătorit cu timișoreanca Alina, iar la nuntă au fost nași Gigi Becali și soția lui, Luminița.

După ce milionarul a intrat la închisoare, probabil și pentru că greutățile îl apăsau, fiind prieten cu Valentina Pelinel, cei doi au început să vorbească des. Între timp, ea s-a despărțit de Cristian Boureanu, după care, îndrăgostită până peste cap, s-a cuplat cu Cristi Borcea, deși acesta se afla în spatele gratiilor.

Dragostea a fost mai mare decât orice obstacol, așa că cei doi au rezistat și, iată, sunt în continuare împreună. Cristi Borcea a trecut prin multe nebuloase, a iubit, a lăsat, a făcut copii, nouă în total, însă niciodată nu și-a neglijat familia. Chiar și despărțit de fostele soții sau amante, milionarul a avut grijă de toată lumea.

Într-un interviu pentru Click, Valentina Pelinel a dezvăluit cum face faţă provocărilor de zi cu zi, fiind nevoită să se împartă între viaţa de familie şi aceea de femeie de afaceri.

Citeşte şi: Doliu în lumea muzicii, în Ajunul Crăciunului. Solistul trupei Faithless a murit la 65 de ani

Cum te descurci acasă, ai o grădiniță acasă…

Am o mini grădiniță acasă, da, dar mai scap uneori, pentru că ei au grădinița, au opționalele, dar îi văd după.

Ai bone, te ajută cineva?

Altfel cum aș putea să ies? Da, avem bone, ajutor, avem ajutor

Dar cum vă împărțiți? Seara, dacă vrei să pleci undeva, te ajută Cristi, aveți și bonă internă?

Ne descurcăm, cum v-am zis, avem bone, ajutor. Dar ne descurcăm, ne împărțim bine.

Cum te descurci cu afacerile familiei, că ești și cu cei mici …

Având ajutoare și fiind o fire extrem de organizată, mă descurc bine.

Ai avut un moment în care să simți poate clachezi, că nu mai poți, că ești obosită?

În viața fiecăruia sunt momente în care te simți așa, dar astea sunt normale.

Cum te aduni în situații de genul?

Vezi copiii râzând, făcând o glumă, pocind două cuvinte, ce-ți mai trebuie?

Unde mergeți de sărbători?

O să fim acasă, o să mergem un pic la munte, pentru că au venit și copiii din America să vadă zăpadă, dar de Crăciun suntem acasă în fiecare an, iar de Anul Nou o să fim tot acasă, anul acesta.

Ce îți dorești de aceste sărbători?

Știi cum e, de când ai copii, ești fericit prin fericirea lor. Ei sunt fericiți că îl așteaptă pe Moșul, apoi deschiderea cadourilor, când este fericirea supremă. Astea sunt momentele care te fac fericit ca părinte.

Citeşte şi: Carmen de la Sălciua dezvăluie singura sa dorinţă pentru 2023: „Dacă ajută Dumnezeu, ar fi minunat!”

Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri