23.5 C
București
vineri, 1 iulie 2022

Cristian Moș nu a decis dacă vrea să fie președintele CJ Timiș. Competiția din USR va decide


Actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, reprezentantul USR Timiș, Cristian Moș, spune că nu știe în acest moment dacă va candida sau nu la funcția supremă din administrația județeană. Totodată, el susține că filiala Timiș a partidului este în continuare cea mai importantă din țară, chiar și după plecarea sa de pe postul de președinte al acesteia.

Ce rezervă viitorul pentru Cristian Moș în administrația locală nu știe nici chiar acesta. El spune că nu are deocamdată niciun plan pentru viitoarele alegeri, adăugând că dacă va candida se va supune votului colegilor.

„Nu mi-am făcut niciun plan până în clipa de față. Îmi doresc să văd ce pot realiza în această perioadă, după aceea vor decide. În cadrul USR Plus este acea competiție internă care va avea loc și vom vedea atunci. Cine este desemnat de partid acela va fi candidat, dar în clipa de față ceea ce îmi doresc este să avem rezultate să arătăm cetățenilor ceea ce am făcut”, a spus Cristian Moș, în cadrul unei emisiuni a postului local de televiziunea Telenova.

În ceea ce privește conducerea filialei locale, Moș a evitat să comenteze modul în care Dominic Fritz se ocupă de aceasta, spunând doar că a el ar fi decis să se retragă pentru a face treabă în adinistrație.

”Nu pot să zic că USR era mai pe val în momentul în care eu eram președinte, pentru că nu eu singur eram președinte, eram o echipă. În momentul în care nu eram la guvernare, în administrație, lumea se aștepta să fim acel partid disident, probabil mulți se așteptau să se schimbe de azi pe mâine, ceea ce nu se poate. Doresc să vadă rezultatele la finalul mandatului și atunci să decidă. Ca filială USR Plus Timiș cred, încă, că este cea mai puternică filială din țară, vom vedea acest lucru la alegerile viitoare. Am decis să mă retrag pentru a face treaba în administrație”, a mai mențonat Moș.

Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri