11.5 C
București
duminică, 19 mai 2024

Cristian Popescu Piedone: „Nimeni nu este mai presus de lege” | Parlamentul, obligat să plătească o parte din veniturile obținute către bugetul Sectorului 5

Publicat pe


Parlamentul este obligat să plătească o parte din veniturile obținute din activitățile comerciale şi chirii către bugetul local al Sectorului 5.

Anunţul a fost făcut de primarul Sectorului 5, Bucureşti şi preşedintele executiv al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), Cristian Popescu Piedone.

„Când mi-a fost cel mai greu în viață, o parte însemnată dintre cetățenii Sectorului 5 m-au ridicat, m-au curățat de ura unor politicieni de tavernă, au ignorat păpușarii politicii anti-oameni și… mi-au oferit încrederea și inima lor!

Piedone…nu-i uită si n-o să-i uite toată viaţa lui! Piedone… nu uită nici că șleahta păpușarilor politici l-au luat NEVINOVAT la pușcărie taman când se apucase să scoată Sectorul 5 din mizeria în care îl cufundaseră habarniștii politicii anti-oameni! Piedone… nu uită! Piedone…este un om liber să lupte pentru cetăţenii care l-au ales primar!

Recomandare din top articole

Așa că, în…Sursa: www.antena3.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri