13.6 C
București
duminică, 19 mai 2024

Cristian Seidler: Guvernanții nu au bani pentru recalcularea pensiilor. Cu cifrele date de ei, le-am spus, vă lipsesc între 10 și 15 miliarde de lei (VIDEO)

Publicat pe



Deputatul USR Cristian Seidler a vorbit despre noua lege a pensiilor, luni, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac, și i-a acuzat pe guvernanți că „nu au bani” pentru recalcularea pensiilor în forma promisă de ei, ci le „lipsesc între 10 și 15 miliarde de lei”.

Cristian Seidler (USR), pe B1 TV, despre situația din sistemul de pensii

Întrebat despre declarațiile făcute de șeful Casei Naționale de Pensii cu privire la posibilitatea ca anumite pensii să scadă după recalculare, deputatul USR a spus: „Înseamnă că li s-au tăiat din drepturile legale anterioare, mai pe românește așa și foarte direct”.

„Să știți că eu sunt de acord parțial cu o parte din acele tăieri – mă refer, de exemplu, la lista de localități în care ar fi fost poluare anterior și din cauza asta cineva care a locuit și lucrat acolo ani de zile, în zona aia presupus a fi poluată, să se pensioneze cu doi ani mai devreme, pentru că pe lista aia toate…



Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri