17.9 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Cristian Vasilcoiu, secretar de stat la Ministerul Muncii, urmărit în trafic și hărțuit până acasă: „Probabil a fost o tentativă de intimidare de doi bani”

Publicat peCristian Vasilcoiu, secretar de stat la Ministerul Muncii și fost jurnalist, a fost urmărit în trafic de un necunoscut. Apoi, individul a ținut ușa blocului, după care pe cea a liftului, stând în permanență lângă secretarul de stat și a zis că merge la același etai la care merge și el. A coborât din lift, apoi s-a tinut după Vasilcoiu până a intrat în casă. 

„Probabil a fost o tentativă de intimidare de doi bani, dar am considerat că trebuie să fie făcută publică pentru a preveni pe viitor orice astfel de situații. Am renunțat să sun la 112, pentru că individul a dispărut imediat ce l-am luat la întrebări și după ce a zis că el e venit cu recensământul (era ora 22:00-n.r.), a plecat urgent pe scări, nu a mai avut nevoie de lift”, a declarat Cristian Vasilcoiu, în exclusivitate, pentru Gândul.

Fostul jurnalist a scris un mesaj, și pe contul său de Facebook, prin care precizează că a anunțat deja toate instituțiile cu privire la acest eveniment și chiar a postat două fotografii cu urmăritorul său.

„Acum 24 de ore a existat o situație. Am informat aseară toate instituțiile și persoanele cu atribuții în domeniu. A trecut o zi degeaba. Cum nu am primit niciun răspuns, redau mesajul transmis și pozele: M-a urmărit acest domn în mod agresiv în jurul orei 22.00 (joi, 24 martie), s-a dat jos dintr-o mașină aflată în spatele taxiului care m-a lăsat la bloc, a prins usa deschisă după mine, a intrat în lift, când l-am întrebat la ce etaj merge a zis ca la același ca și mine, i-a sunat telefonul, am prins doar ceva de gen «o să sun eu la inspectorat după, nu pot face acum raport provizoriu», am ajuns la mine la ușă, am deschis ușa, a închis telefonul și m-a întrebat dacă îi pot spune câți copii locuiesc în bloc. I-am spus că sun la 112, se uita peste mine în casă și vedea în bucătărie unde erau soția și fiicele mele. Când am zis de 112 s-a speriat și a plecat, pe scări, de la etajul 10, unde stau. Am văzut întâmplator numărul mașinii (pe drum și ca defect profesional de ziarist), dar nu l-am reținut integral, SUV negru, ceva cu SMT”, a scris Cristian Vasilcoiu, pe rețeaua de socializare.

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri