11.9 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024

Cristiano Ronaldo s-a lăudat cu noua sa achiziție, un Ferrari de 400.000 de lire sterline. Colecția impresionantă de bolizi

Publicat pe


Cristiano Ronaldo și-a prezentat noua achiziție în mediul online, un Ferrari de 400.000 de lire sterline. Bolidul de lux a fost adăugat în colecția sa impresionantă de supermașini de peste 17 milioane de euro.

Fostul atacant de la Manchester United, câștigător de cinci ori al Balonului de Aur, care acum își desfășoară activitatea în Arabia Saudită cu Al-Nassr, a strâns o colecție uluitoare de mașini de-a lungul carierei sale, scrie Mirror.

Un Ferrari Purosangue elegant, albastru închis, este cea mai recentă achiziție, în valoare de de 400.000 de lire sterline. El a postat două fotografii pe Instagram, una în care îl strânge în brațe pe unul dintre fiii săi, și o altă imagine în care apare alături de bolidul de lux. Postarea a strâns peste nouă milioane de aprecieri în șase ore.

Bugatti este cea mai scumpă mașină a lui Ronaldo, care valorează aproape 10 milioane de euro. Mai mult, Cristiano Ronaldo deține și un Buggati Chiron și un…Sursa: stirileprotv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri