21.2 C
București
joi, 1 iunie 2023

CTP anunță un boicot fără precedent! „Protestez în fața minciunilor și măgăriilor”

Publicat peSambata, 28 Ianuarie 2023, ora 18:23

1515 citiri

Novak Djokovic și Stefanos Tsitsipas se înfruntă în finala masculină de la Australian Open, meci programat mâine dimineață, de la ora 10.30.

Campionul sârb este în fața trofeului cu numărul zece la Melbourne, dar acest lucru nu-l impresionează pe Cristian Tudor Popescu, care a luat o decizie radicală în privința meciului de mâine.Motivul? Incidentul în care a fost implicat tatăl lui Djokovic, surprins la o manifestație pro Rusia.

Iată ce a anunțat CTP, pe facebook:

„Nu voi scrie nimic despre finala AOpen

„Tata trecea pe acolo. Erau multe steaguri ale Serbiei. Asta a crezut el. Credea că se fotografiază cu cineva din Serbia. Atâta tot”.

O nouă mostră de prostire în față a unei lumi întregi, după cele de acum un an, produsă de Novak Djoković. Este „explicația” campionului sârb pentru cel mai nou gest respingător făcut de tatăl său; cunoscut ca antioccidental agresiv, conspiraționist mondial și proputin, S. Djoković s-a filmat la Melbourne, așa cum se poate vedea pe net, clar și pentru idioții drept care ne ia fiul lui, împreună cu un hăndrălău care poartă pe piept simbolul sinistru Z și în mâini un steag al Rusiei cu chipul lui Putin imprimat pe el. Ăsta e steagul Serbiei, de care ne spune N. Djoković.

Nu voi scrie nimic despre finala Australian Open de mâine, deoarece nu mă voi uita la meci. Protestez și eu cum pot împotriva minciunilor și măgăriilor marca Djoković”

Sursa: ziare.com

Mai multe stiri

Ultimele Stiri