12.7 C
București
luni, 6 mai 2024

Cu ce se leagă chiftelele de post. Trucul de aur al gospodinelor

Publicat pe



Pentru a le prepara, este musai să știți și cu ce leagă chiftelele de post, pentru a rămâne întregi!

Chiftelele din legume, o alegere perfectă în Postul Paștelui

Pentru persoanele care țin post, chiftelele preparate din legume sunt o alegere perfectă. De obicei, acestea pot fi prăjite, sotate, coapte, fierte, la grătar sau gătite în sos de roșii, în funcție de preferințe.

De cele mai multe ori, chiftelele de post riscă să nu se închege bine, iar majoritatea rețetelor de chifteluțe presupun utilizarea pesmetului. Pesmetul este făcut din pâine uscată măcinată. Combinat cu lapte de soia sau lapte de migdale, se obține o pastă moale care leagă ingredientele și oferă o textură uniformă chifteluțelor.

Cu ce poți să legi chiftelele de post
Și făina de năut sau făina integrală pot fi folosite ca agenți de legare, oferind un gust și o textură plăcută chiftelelor de post. Persoanele care vor să glutenul sau…



Sursa: www.realitatea.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri