0.9 C
București
luni, 11 decembrie 2023

Cu ce se ocupă Dan Ursa, câștigătorul Survivor 2023: “Sunt mândru de mine”. Puțini știu asta despre el

Publicat peDan Ursa este marele câștigător al Survivor 2023. După cinci luni și jumătate petrecute în Republica Dominicană concurentul a plecat acasă cu trofeul Survivor și premiul în valoare de 100 000 de euro. El a făcut parte din echipa Războinicilor.

Cine este Dan Ursa și cu ce se ocupă? Războinicul este căsătorit și are o fiică

Dan Ursa a făcut parte din echipa Războinicilor și a ajuns în marea finală cu Andrei Krișan și Carmen Grebenișan. În urma voturilor publicului, Dan Ursa a fost desemnat câștigătorul Survivor 2023. Acesta a primit marele premiu, în valoare de 100 000 de euro.

„Sunt mândru de mine și de toți susținătorii mei. Da, am încredere în mine. Asta simt”, a spus Dan Ursa în timp ce îi era înmânat premiul și trofeul de Survivor 2023.

Dan Ursa este director în vânzări. Înainte de participarea la Survivor concurentul mărturisea că are o singură teamă, de a dezamăgi, în special familia care a rămas acasă și care l-a susținut.

„Cel mai mult o să-mi lipsească încurajările soției mele. Este omul care știe întotdeauna să mă motiveze și să mă țină în priză”, mai spunea Dan Ursa.

Vezi și – Ce are de gând să facă Daniel Pavel, după finala Survivor 2023. „Planurile mele sunt clare”. A spus tot fără ocolișuri

Dan Ursa este pasionat de călătorii în destinații exotice

Dan Ursa are 40 de ani și este căsătorit cu Corina de mai mulți ani și au împreună o fiică. Ea este o prezență foarte discretă pe rețelele de socializare, acolo unde postează foarte rar imagini cu familia. Nici el nu este foarte activ pe rețelele de socializare. Se știe însă că războinicul este pasionat de călătorii și preferă destinațiile exotice precum Zanzibar, Tanzania, Thailanda sau Turcia.

Corina Oana Ursa lucrează în Cluj Napoca ca farmacist, orașul în care ea și familia ei locuiesc. Chiar dacă nu sunt multe fotografii cu ea în medilul online, telespectatorii au putut să o vadă în apelurile video pe care le-a avut cu Dan Ursa la Survivor. Chair războinicul a declarat la TV că o “idolatrizează” pe femeia care l-a făcut tată. Pe fiica lor o cheamă Sophie.

“I-am promis fiicei mele, Sophie, că nu o să o dezamăgesc. Asta i-am promis și soției mele”, a spus Dan Ursa.

Vă reamintim că finala Survivor 2023 a fost cu o luptă strânsă între cei trei, Dan Ursa, Andrei Krișan și Carmen Grebenișan. Cu toții au luptat pentru marele premiu. La final, votul publicului a decis cine este câștigător.

Sursa: www.ego.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri