9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Cu cine s-a iubit Tavi Clonda înainte de relaţia cu Gabriela Cristea. „Fosta nu era însărcinată. Nu am fost cu amândouă în același timp”

Publicat peTavi Clonda a subliniat că fosta sa relație s-a încheiat înainte de a-și începe relația cu Gabriela Cristea. Artistul a negat, astfel, că ar fi fost implicat cu ambele femei în același timp și a subliniat că nu ar face niciodată acest lucru.

„Nu ştiu de unde au apărut toate speculaţiile astea. E bine să le lămurim. Eu cu Gabi suntem foarte ok. Fosta mea relaţie s-a terminat un pic înainte de a o cunoaşte pe Gabriela. Nu mă gândeam să încep o relaţie cu Gabriela când aveam altă relaţie. Fosta iubită nu era însărcinată. Nu am fost cu amândouă în același timp. Nu aș face asta”, a declarat Tavi Clonda pentru playtech.ro.

Citeşte şi: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au început discuțiile despre divorț. Șoc total pe internet. Cum au reacționat fanii

Tavi Clonda a fost implicat în două relații serioase înainte. Șapte ani de iubire au fost petrecuți alături de Adriana Vlad, artista care cânta alături de B.U.G Mafia. O altă…Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri