1.6 C
București
joi, 1 decembrie 2022

Cu lacrimi în ochi, Sanna Marin își cere scuze pentru scandalurile „partygate”: Sunt o ființă umană. Uneori tânjesc și după distracție

Publicat peCu lacrimi în ochi, Marin a prezentat scuze finlandezilor, după ce a fost protagonista unor scandaluri “partygate”, în ultima săptămână. “Sunt și eu o ființă umană. Nu am lipsit nici măcar o zi de la job și niciodată nu mi-am lăsat sarcinile neterminate”.

“Săptămâna asta nu a fost ușoară. Dar sper ca oamenii să analizeze eforturile pe care le depunem, nu ce facem în timpul liber.”

Scandalul „partygate” din Finlanda

În urma scandalului „partygate”, femeile din Finlanda și Danemarca au postat pe rețelele sociale videouri în care dansează și se distrează, în semn de solidaritate cu Sanna Marin. Premierul finlandez a apărut pe prima pagină a presei mondiale săptămâna trecută, când un videoclip în care bea şi dansează fără reţineri în timpul unei petreceri private a fost postat pe internet.

Informaţii nefondate susţin că la petrecere ar fi fost consumate droguri. Marin a fost de acord să facă un test antidrog, pentru a „disipa suspiciunile”, iar rezultatele au ieșit negative.

Recent, Marin a devenit protagonista unui alt scandal, după ce o fotografie cu două femei topless care se sărută în locuința sa privată a apărut pe rețelele sociale. „O astfel de poză nu ar fi trebuit făcută”, a recunoscut politiciana. Ea a menţionat că fotografia a fost făcută la reşedinţa Kesäranta, când şi-a invitat prietenii după festivalul de muzică Ruisrock din 8 iulie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Sursa: observatornews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri