12.7 C
București
luni, 27 martie 2023

Cu toții o știm pe Vica Blochina, dar cum arată Maria – nevasta pe care Victor Pițurcă a înșelat-o timp de 16 ani cu blondina de la Survivor 2023 de la Pro TV

Publicat pe


Fostul selecționer Victor Pițurcă, în vârstă de 66 de ani este căsătorit de peste 30 de ani cu Maria, femeia alături de care are doi copii, Claudia și Alexandru.

Alexandru Pițurcă, în vârstă de 39 de ani, a jucat la rândul său fotbal și a fost un obișnuit al vieții de noapte din București, însă despre soția și fiica lui Victor Pițurcă nu se cunosc prea multe informații.

Nu de mult, Alexndru a postat o fotografie pe internet, împreună cu cele două femei din viața lui.

Sursă Foto – Instagram

Alexandru Pițurcă a fost într-o relație cu influencerul și modelul Cristina Ich (31 de ani), iar cei doi au un copil.

Despărțirea a fost cu puțină ”gălăgie”, având în vedere că influencerul a dezvăluit mai multe lucruri personale în momentul în care s-au separat.

Victor Pițurcă nu a mai antrenat din ianuarie 2020, când a plecat de la cârma Universității Craiova, însă fostul selecționer este împăcat cu situația și e mulțumit de viața lui.

”Ce, eu am banii lui Mircea Lucescu? Am antrenat eu 10 – 12 ani pe Șahtior Donețk? Eu am câștigat bani în acei doi ani când am antrenat în Arabia Saudită.

Bine, am câștigat și cât am fost la Federația Română de Fotbal, dar… Eu întrețin 15-20 de oameni. Am o familie mare, dacă n-aș fi eu ar fi greu. Nu, nu pot să spun că sunt mare bogat”, a declarat Victor Piţurcă de curând.

Victor Pițurcă, dezvăluiri despre cum își menține forma la aproape 67 de ani

Deși a ieșit din fenonem de trei ani, Pițurcă continuă să facă sport și să aibă grijă de aspectul său fizic.

Fostul selecționer al României a spus care este secretul din spatele formei sale fizice și a numit aspectul de care ține cont foarte mult.

”Sport și mănânci puțin. Nu bagi în tine așa cu nemiluita. Mai am și eu zile când mănânc, dar în general mănânc foarte puțin și totul bun. Am o fermă și numai de acolo consum legume și carne.

Numai de acolo, din comerț nu aș mânca. În România, în momentul de față, carnea și legumele sunt de cea mai joasă calitate”, a mai spus Pițurcă, potrivit Digisport.ro.

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri