16.1 C
București
luni, 20 mai 2024

Culisele Met Gala 2024. Vedetele care au fost protagonistele unor momente hilare. Au rămas în istoria show-ului | FOTO&VIDEO

Publicat pe


Tema de anul acesta de la Met Gala a fost „Sleeping Beauties: Reawakening Fashion”, iar vedetele s-au întrecut în ținute care mai de care mai excentrice și inovative.  

Gala Met din 2024 a fost organizată în prima zi de luni din luna mai. Expoziția Costume Institute 2024 de la The Metropolitan Museum of Art, intitulată „Sleeping Beauties: Reawakening Fashion”, a cuprins aproximativ 250 de articole extrase din colecția permanentă a Costume Institute, multe dintre acestea fiind rareori văzute în public până acum. Acoperind peste 400 de ani de istorie a modei, piesele au inclus modele de Schiaparelli, Dior, Givenchy și multe altele.

Codul vestimentar oficial de la Gala Met 2024, care a avut loc luni, 6 mai, la New York, la Metropolitan Museum of Art, a fost „The Garden of Time”. Și anul acesta vedetele au făcut un spectacol de modă pe covorul roșu cu ținute care mai de care mai extravagante.

De la Gala Met din 2024 nu au lipsit momentele pline de…



Sursa: stirileprotv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri