5.5 C
București
vineri, 9 decembrie 2022

Cum a cunoscut-o Piero Ferrari pe soția româncă: „Am rezistat șase luni, după care ne-am întâlnit”. Sunt căsătoriți de un an de zile

Publicat pe


În urmă cu mai bine de un an de zile, Piero Ferrari, moștenitorul Ferrari, a cunoscut-o pe Romina Gingașu. Pe atunci, ea are agent de vânzări, încerca să îi vândă acestuia un avion.

„Romina a fost aleasa mea pentru că este un bun agent de vânzări, a încercat să-mi vândă un avion, era într-o divizie privată… Am rezistat șase luni, după care ne-am întâlnit și ne-am spus OK, putem fi împreună, putem merge undeva împreună”, a declarat Piero Ferrari pentru cancan.ro.

După doar câteva luni de când s-au cunoscut, ea a acceptat invitația de a merge împreună într-o vacanță în Maldive. S-au relaxat, s-au bucurat de timpul în doi și au realizat că nu mai pot sta departe unul de altul.

„I-am spus să mergem în Maldive și a fost de acord. Aceasta este povestea reală… Destinul!”, a explicat el.

Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Eu sunt calm, ea e cea mai romantică”, a mai mărturisit patronul concernului Ferrari.

Cuplul, care s-a căsătorit acum un an, vine cât de des le permite timpul în România. „Am venit în România pentru că am cunoscut-o pe Romina, iar acum suntem căsătoriți. Tocmai din acest motiv, mai vin aici câteodată. Îmi place Bucureștiul, este un oraș care se dezvoltă. Mă bucur când văd mașini Ferrari parcate pe stradă, în fața restaurantelor”, a mai declarat Piero Ferrari, care recent a vizitat alături de soția lui colecția de mașini a lui Ion Țiriac.

Șase luni de război au schimbat dramatic Rusia, Ucraina și chiar Europa. Cum arată acum viitorul conflictului

Nunta lui Piero Ferrari cu Romina Gingașu

Italianul cu o avere estimată la 4,5 miliarde de dolari, patronul „Ferrari”, s-a căsătorit în mare secret cu Romina Gingașu anul trecut. Piero Ferrari și românca originară din București și-au unit destinele într-o nuntă în Capri, transmite cancan.ro. Romina Gingașu și Piero Ferrari și-au organizat nunta secretă în mare discreție, în sudul Italiei. Nici măcar invitaţii nu au ştiut ce se va întâmpla. Romina şi Piero le-au transmis tuturor că organizează nunta unei prietene din copilărie, precizează aceeași sursă. La eveniment, surpriza cea mare a lui Piero Ferrari pentru mireasa lui a fost chiar unul dintre cei mai mari cântăreți internaționali, celebrul Al Bano.

Piero este fiul legendarului Enzo Ferrari, fondatorul companiei care produce maşini de lux. Acesta are 77 de ani. În 2019 a divorţat de Floriana Nalin, cea cu care a locuit timp de 50 de ani şi cu care are un copil.

De partea cealaltă, Romina Gingașu e româncă originară din București. Aceasta a avut o relație acum câțiva ani cu Silvius Prigoană, fiul cel mic al lui Silviu Prigoană din primul mariaj.Urmărește-ne pe Google News
Urmărește cel mai nou VIDEOSursa: www.libertatea.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri