4.1 C
București
miercuri, 30 noiembrie 2022

Cum a fost jignit actorul Paul Ipate de un ‘poet’. Reacția genială a soției Jojo după scandal

Publicat pePaul Ipate a fost pus la zid de unii internauți. Celebrul actor a fost jignit fără rețineri de un român care îl urmărea pe rețelele de socializare. Bărbatul a postat cuvintele incredibile primite de la acesta chiar pe pagina sa oficială de Facebook. Soția artistului a sărit în apărarea partenerului ei imediat cum a auzit cele petrecute. „Cel mai tare la mesajul ăsta e faptul că nu te poți hotărî dacă să mă iei la per-tu sau să-mi vorbești respectuos, la persoana a doua plural. Așa că te iert”, a încercat Paul să îl calmeze pe bărbatul în cauză. Iată ce a spus cel individul!

Paul Ipate, jignit de un internaut: totul s-a întâmplat pe Facebook

Paul Ipate este unul din cei mai discreți actori de la noi. Acesta nu a intrat în scandaluri dorite și s-a ținut departe de probleme cu cârcotașii. Cu toate astea, un internaut supărat a început să îl jignească pe o pagină oficială.

„Să mă ierți, cred că nevastă-ta nu putea găsi vreodată alt bărbat mai urât ca tine între actori! Am observat că, în general, jucați roluri compatibile cu fizionomia, cu felul cum arătați… Arăți ciudat, joci roluri de ciudat”, a fost unul dintre mesajele provocatoare expuse de Paul Ipate.

„Cel mai tare la mesajul ăsta e faptul că nu te poți hotărî dacă să mă iei la per-tu sau să-mi vorbești respectuos, la persoana a doua plural. Așa că te iert”, a încercat Paul să îl calmeze pe bărbatul în cauză.

„S-a trezit judector…”

Jojo a sărit în apărarea partenerului său printr-un mod special. Fanii celor doi au postat comentarii emoționante despre aceștia, timp în care Cătălina Grama a decis să răspundă cârcotașului în versuri. Poezia este creionată special pentru cel care i-a hărțuit soțul.

„S-a trezit judector/ Un poet… cam amator/ Cu condeiu’-înveninat/ El de un actor s-a luat/ Că-i ciudat, că-i maimuțel/ Că-i urat ca vai de el/ Nu s-a uitat în oglindă/ Înainte să se-ntindă…/ De-o fi una, de-o fi alta/ Bucuroși le-om duce toate/ Precum zice Eminescu…/ Cu umor sau cum se poate/ Ură, bârfă, răutate/ Nesimțire cu de toate/ Noi le acceptam pe toate/ Că doar este libertate/

Și-uite așa-zisul poet/ Neavând nimic concret/ De transmis sau comentat/ În mocirlă s-a băgat/ Scuturați-vă condeiul de noroi/ Căci e pacat…/ Pentr-un om asa școlit/ Să arunce cu ra**t/ Și lăsați ca bunătatea/ În toate să vă cuprindă…/ Și-nainte de-orice comment/ Mai uitați-vă-n oglindă!”, a scris șatena.

Sursa: playtech.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri