22.8 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Cum a încercat un ucrainean să scape de război. Metoda bizară la care a apelat ca să fugă din Ucraina

Publicat pePentru a fugi din calea războiului din Ucraina, un bărbat a apelat la o metodă neobișnuită ca să iasă din țară: s-a deghizat în femeie.

Ucraineanul a fost prins de polițiștii de frontieră din Ucraina atunci când a încercat să pătrundă în Ungaria deghizat în femeie. Acest lucru a fost raportat de serviciul de presă al Departamentului de Vest al Serviciului de Frontieră de Stat al Ucrainei pe Facebook.

Citește și Rusia a atacat Ucraina cu rachete Kinjal. Zelenski aşteaptă să contraatace cu rachete Patriot

Polițiștii de frontieră ai departamentului „Vylok” au prins trei bărbați recrutați care încercau să treacă ilegal granița cu Ungaria în afara punctelor de control, în data de 27 ianuarie.

Unul dintre ucraineni s-a prefăcut multă vreme femeie pentru a evita recrutarea în timpul mobilizării.Judecând după fotografiile publicate, tânărul poartă o jachetă albastră unisex, pantaloni de damă cu ținte și cizme negre înalte. Are părul lung, foarte probabil o perucă, precum și unghii vopsite.

Citește și Zelenski aruncă în aer negocierile de pace: Nu mă interesează să mă întâlnesc cu Putin, pentru mine este un nimeni

Serviciul de Grăniceri a transmis că bărbatul a mărturisit înșelăciunea. Acum, el, împreună cu alți contravenienți, trebuie să se întâlnească cu personalul centrului de recrutare.

Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri