25.9 C
București
miercuri, 10 august 2022

Cum a provocat Adela Popescu un accident în care a lovit 6 autoturisme. Prezentatoarea de la Pro TV nici nu a vrut să se mai urce la volan  

Publicat peCelebra prezentatoare de la Vorbește lumea a povestit un moment mai puțin plăcut din viața ei. Adela Popescu a vorbit recent despre cum a fost implicată într-un accident auto cu 6 autoturisme. Ea le-a mărturisit fanilor i se pare că șofatul nu este unul dintre punctele forte ale vedetei de la Pro TV.

Soția lui Radu Vâlcan a împărătiși o experiență mai puțin plăcută cu fanii din mediul online. Adela Popescu a recunoscut că nu prea este un as atunci când vine vorba despre șofat, iar îndemânarea nu este deloc punctul ei forte. Mai multe imagini, în galeria foto de AICI!

Adela Popescu, implicată într-un accident auto în care a lovit șase mașini

Vedeta a vorbit despre pățanie în emisiunea pe care o V.prezintă la Pro TV. Totul s-a petrecut în urmă cu mai mulți ani, atunci când a luat permisul de conducere. Vedeta a mers la nunta unei bune prietene cu mașina, dar când a ieșit din parcare a reușit să lovească nici mai mult și nici mai puțin de șase autoturisme ce staționau.

În prima lună când am luat carnetul m-am dus la o nuntă. Până am ieșit din parcarea nunții, am lovit șase. Deci, eram la nunta prietenei mele, Andreea. Poate să confirme pentru că, săraca mireasă, a primit multe reclamații. Pentru că erau invitații cei care fuseseră…Lucrurile s-au schimbat, nu mai lovesc mașini. Acum nu mai conduc eu”, a povestit vedeta de la Pro TV, potrivit Wowbiz.ro.

Vedeta de la Pro TV, alte peripeții la volan

Soția lui Radu Vâlcan a recunoscut că mult timp nu s-a mai urcat la volan, iar o altă situație stânjenitoare a trăit atunci când a intrat cu mașina într-un rond, iar mai apoi nici nu a mai știut pe ce drum trebuia să o apuce, chiar dacă avea Waze-ul în față.

Și, după ce m-am oprit în rond și tot nu mi-am dat seama încotro trebuie s-o iau, am mai făcut rondul de câteva ori. Mai ridicol de atât, că nu știam încotro s-o iau, este că aveam Waze-ul în față. Și el îmi arăta semn la dreapta, dar eu nu știam unde e dreapta aia, prima, a doua sau a treia”, a povestit amuzată Adela Popescu, î

Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri