33.6 C
București
duminică, 3 iulie 2022

Cum a reacționat Ciolacu la vestea că Zgonea a fost achitat definitiv de instanță

Publicat pe


Marcel Ciolacu a reacționat public, scurt, la vestea că Valeriu Zgonea a fost achitat de instanță, fiind vorba despre o decizie definitivă.

După ce s-a aflat, vineri, 11 februarie, că instanța, în speță Curtea de Apel București, a decis achitarea fostului președinte social-democrat al Camerei Deputaților, care fusese acuzat de DNA de trafic de influență, liderul PSD a transmis un mesaj, de câteva rânduri, pe o rețea de socializare.

„Justiția a făcut azi dreptate pentru Valeriu Zgonea! Știu că nimeni nu îi poate da înapoi timpul pierdut, sănătatea și suferința îndurate în acești cinci ani de calvar, dar mă bucur că până la urmă adevărul a ieșit la lumină!”, a ținut să transmită Marcel Ciolacu.

Ciolacu: „Astăzi a ieșit din nou soarele, Vali!”

Și tot în aceeași scurtă postare de pe Facebook, Ciolacu l-a caracterizat pe Zgonea drept un „social-democrat adevărat”. „Vali Zgonea este un om bun, un social-democrat adevărat, care nu a meritat toate aceste lucruri! Astăzi a ieșit din nou soarele, Vali!”, a mai scris Ciolacu, în după-amiaza zilei de vineri.

Cu doar câteva ore înainte, se aflase public faptul că în urma deciziei CAB, fostul președinte al Camerei Deputaților a fost achitat de acuzația pe care i-au adus-o procurorii anticorupție – VEZI AICI, într-un dosar trimis în instanță în decembrie 2018 – VEZI AICI și în care, pe fond, Tribunalul București dispusese o pedeapsă de trei ani de închisoare – VEZI AICI.

Sursa: www.national.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri