27.1 C
București
marți, 30 mai 2023

Cum a reacționat o femeie după ce soțul i-a reproșat că nu face nimic în concediul de maternitate. Videoclipul a devenit viral pe internet

Publicat peConcediul de maternitate poate fi o perioadă plină de provocări pentru mamele care se află la prima experineță de acest fel. Sutele de scutece schimbate și nopțile nedormite își pot pune amprenta cu ușurință asupra relației de cuplu.

O mămică a împărtășit răspunsul ei față de gluma soțului care i-a spus că nu face nimic în concediul de maternitate. Mulți părinți obosiți s-au identificat cu clipul postat de aceasta.

Citește și: Cum se schimbă concediul pentru creşterea copilului, de la 1 ianuarie 2023. Indemnizaţia creşte cu 50%!

„Soțul meu a făcut o glumă spunând că el crede că eu dorm toată ziua în timp ce el este la serviciu și nu fac nimic. Așa că i-am trimis un rezumat a ceea ce fac eu într-o zi”, a explicat Maisha pe contul ei de Tik Tok.

@maishatok message recieved ✅️ #foryou #foryoupage #fyp #maternityleaveisnotaholiday #maternityleaveisnotavacation #maternityleave #postpartum #mumsoftiktok #momsoftiktok #mumsoftiktokuk #mumsbelike #mumlife ♬ Spongebob Theme – Unay

Citește și: Concediul pentru creșterea copiilor se modifică. Părintele care nu a solicitat acest drept va primi obligatoriu cel puţin două luni din concediul total

Aceasta a început să îi arate soțului ei lucrurile pe care le face zilnic, precum spălatul biberoanelor, curățatul aragazului și al chiuvetei și schimbarea bebelușului de pampers, atașând și fotografii. Ea mai anunță într-un mesaj că a băut „prima înghițitură de apă pe ziua de azi” la ora 12.15, iar în altul îi arăta soțului cum dansa cu fiul ei pentru ca acesta să nu mai plângă.

Videoclipul a adunat 147,9 mii de aprecieri și multe mame au spus că vor „ încerca acest trend cât mai curând posibil”.

„Omg, am de gând să-i fac asta partenerului meu mâine, în timp ce el este la serviciu”, a scris cineva.

„Îmi place asta! Odată am scris pas cu pas ce am făcut într-o zi liberă de maternitate cu fiica noastră împreună cu fiul nostru de trei ani”, a spus altcineva.

Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri