17.9 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Cum a rezistat Putin așa mult în Rusia și cum va sfârși | Cristina Demetrescu: ”Asta e data-limită”

Publicat pe”De ce rezistă el de atât timp în Rusia? E vorba de o compatibilitate”, a explicat astrologul Cristina Demetrescu, sâmbătă, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, arătând o hartă.

Întrebată dacă ar putea fi Putin dat afară din interior, Demetrescu a spus ce vede pe astrograma liderului de la Kremlin.

”Eu asta mă gândesc, că poate e destul de greu. Adică, el poate să fie și otrăvit, poate să fie și judecat, pentru că Balanța este o zodie a justiției.

Și cred că sunt niște premise destul de clare pentru care se încearcă și din interior.

Limita de la care din interior s-ar spune stop este 30 mai, data-limită dată de mine.

În perioada 2023-2026 intră planeta Saturn în zodia Pești și toate aceste lucruri le vom deconta și le vom deconta cu toții. Dar eu cred că sancțiunile pentru Rusia nu se vor mai ridica niciodată.

S-a plecat pe o linie pe care nu te mai poți întoarce”, a continuat astrologul Cristina Demetrescu.

Vladimir Putin are o karmă distructivă, adică ”este programat să distrugă”, este născut într-o zodie distructivă, care se numește și zodia morții și totul se poate întoarce împotriva lui, la un moment dat, este analiza astrologilor.

Vladimir Putin este Balanță cu ascendent în Scorpion și cea din urmă e o zodie nu doar răzbunătoare, proiectează mult în afară. Adică e clar că nu își dă seama că totul funcționează în Universul acesta pe baza legii atracției. Adică, nu ai cum să atragi la granițele tale forțe militare de apărare, dacă tu nu ai ceva malefic în cap.

Până la urmă e foarte greu de înțeles ce se întâmplă în momentul acesta, pentru că nu se știe cu cine duce acest război, că Ucraina e practic o țară luată ostatică de un terorist, un agresor și, practic, e un dublu război”, spune Demetrescu

Războiul din Ucraina ar putea să se încheie prin luna mai, aproximează unii astrologi.

”Sunt voci care spune că războiul acesta ar trebui să se termine undeva prin luna mai. Războiul a început cu o minciună, se va termina la fel.

Vestea bună pentru noi este că el nu are cum să depășească granițele a ceea ce se întâmplă la acest moment. Și este vestea proastă pentru el”, a comentat astrologul Cristina Demetrescu, sâmbătă, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Efectele războiului din Ucraina și o posibilă criză alimentară se vor resimți în plan economic abia începând din luna iulie, susțin astrologii.

”Magnetismul acestei situații, ce a ajuns ca un film, magnetismul aceste perioade este destul de puternic, dar nu neapărat pericolul este așa mare.

Vestea bună este că nu mergem spre un război mondial”, spune Demetrescu.

Exploatarea gazelor din Marea Neagră ar putea aduce cu ea o seimicitate mai ridicată la noi în țară. Cel puțin aceasta este părerea astrologului Cristina Demetrescu.

”De la cutremurul din 1977, românilor le tot e frică de cutremure.

Să știți că s-ar putea, ca această exploatare a gazelor să aducă mai multă seismicitate în România”, spune Demetrescu.

Sursa: www.antena3.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri