Reprezentanții ANPC avertizeazǎ cǎ, în goana după cumpărături, nu mai suntem atenți la lucruri esențiale, precum prospețimea produselor, modul în care sunt ambalate, locul de unde provin acestea, dar și unde sunt vândute. Iată câteva sfaturi pentru ca sintagma „de la bal, la spital“ să rămână doar o expresie
Alimentele de pe masa de Paște, între deliciu și pericol. Sursa foto: arhivă
Nici nu s-a risipit bine mirosul de mici și cărnuri la grătar cu care ne-am delectat de 1 Mai, că ne pregătim deja pentru un alt mare ospăț tradițional: masa de Paște. Însă, înainte de a cumpăra alimentele, trebuie să știm cum să le alegem corect și ce anume să evităm.
Atenție la locul de unde ne facem cumpărăturile
Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat, la Digi24, că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem cumpărăturile….