16.1 C
București
luni, 20 mai 2024

Cum ar fi dispărut un Ferrari, un Maybach și barca pentru care Reghecampf a făcut plângere penală. ”Au fost trecute de pe firmă pe persoană fizică”

Publicat pe


Laurențiu Reghecampf a confirmat, pentru Gândul, că joi a făcut plângere penală la Poliția Snagov, pentru că nu știe unde au dispărut o mașină Ferrari 488 GTB, de peste 300.000 de euro, un Mercedes Maybach, de peste 200.000 de euro, o barcă Mastercroft X Star 2014, al cărei preț depășește 100.000 de euro, și un ATV.

Fostul international a precizat că barca era pe numele lui, iar bolizii și ATV-ul erau luate pe firma deținută de el cu fosta lui soție, Anamaria Reghecampf, în care fiecare avea o participație de 50%.

Laurențiu Reghecampf a spus, pentru Gândul, că a depus plângerea penală, la Poliția Snagov, după ce a constatat că mașinile, barca și ATV-ul au dispărut din curtea vilei din Snagov, în care a rămas să locuiască fosta sa soție. Toate acestea ar fi dispărut, susține Reghecampf, după ce fosta lui soție ar fi trecut mașinile Ferrari și Maybach, precum și ATV-ul de pe firmă pe persoană fizică, fără ca decizia să fie…



Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri