9.2 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Cum arăta Alex Bodi în copilărie. Imagine cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu la vârsta de un an

Publicat pe  • Alex Bodi, imagine de la vârsta de un an
  • Cum arăta afaceristul în copilărie

Alex Bodi e cunoscut în lumea showbiz-ului odată cu relația pe care a avut-o alături de Bianca Drăgușanu. Povestea de iubire a celor doi a fost una foarte controversată și i-a adus mereu pe primele pagini ale tabloidelor.

Alex Bodi a publicat o imagine din copilărie

În prezent aceștia nu mai sunt împreună și au decis să meargă pe drumuri separate în viață, însă cu toate astea, Alex Bodi e deja cunoscut de toată lumea. El are mai multe afaceri de unde câștigă sume uriașe, bani pe care îi investește, dar cu care își face și toate poftele.

Astăzi, afaceristul a publicat pe Instagram o fotografie cu el de când era mic, mai exact de la vârsta de un an. În imagine apare alături de mama lui, cea cu care are o relație foarte bună și cu care se înțelege de minune.

Alex Bodi a avut parte de o copilărie modestă

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp pentru Antena Stars, Alex Bodi a vorbit despre copilăria sa. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu a fost mereu bogat, ci s-a născut într-o familie modestă unde părinții săi încercau pe cât de mult posibil să-i ofere tot ce e mai bun și de ce are nevoie el și sora sa.

Afaceristul mărturisea că întreaga sa copilărie a fost una frumoasă, însă susține că tatăl său l-a și bătut, dar nu l-a acuzat niciodată pentru asta, ci susține că l-a ajutat foarte mult educația pe care i-a oferit-o.

„Noi am avut o copilărie foarte frumoasă, provin dintr-o familie modestă.Tatăl meu era foarte sever. Îmi dădea multă bătaie, dar m-a ajutat foarte mult educaţia lui şi frica pe care o aveam faţă de el. În casă eram un copil, iar pe stradă altul. Luam maşina lui tata pe la 12 ani şi lui îi spuneau vecinii, mereu îmi luam bătaie. Mama era puţin mai rea de gură, dar foarte sufletistă”, spunea Alex Bodi la Antena Stars.

Citește și: De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu! Afaceristul regretă cele întâmplate: ”Nu există scuză și chiar îmi pare rău”

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri