6 C
București
vineri, 9 decembrie 2022

Cum arată Doina Teodoru în costum de baie. Iubita lui Cătălin Scărlătescu, imagine rară din vacanță: „Ești superbă”

Publicat pe


Doina Teodoru este o persoană discretă, însă recet și-a surprins fanii cu o apariție în costum de baie. Frumoasa iubită a chef-ului Cătălin Scărlătescu a publicat două imagini în care apare purtând în partea de sus o cămașă și o pălărie și slip de baie în partea de jos. „Ești superbă”, i-au transmis fanii în comentarii.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Cei doi îndrăgostiți sunt discreți în privința relației

Cum s-au fotografiat Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu în vacanță

La rândul său, și Cătălin Scărlătescu a publicat imagini din vacanță. În una dintre fotografiile postate de chef pe Instagram, frumoasa Doina Teodoru apare fără strop de machiaj și zâmbind cu gura până la urechi.

De asemenea, Doina Teodoru a mai publicat o imagine cu ea în costum de baie, în vara acestui an.

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, ipostaza intimă în care nu au mai fost văzuți până acum. Cum s-au pozat cei doi îndrăgostiți

Cum s-au cunoscut Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. Dezvăluirile actriței făcute la Chefi la Cuțite

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au cunoscut în urmă cu doi ani în Vama Veche și treptat au ajuns să formeze un cuplu superb. Cei doi au fost discreți la începutul relației lor, nevrând să se afișeze în public, însă pe parcurs au răspuns curiozității fanilr și și-au confirmat relația.

Cei doi au trăit împreună o experiență de neuitat, acceptând provocarea de a face echipă la America Express. Recent, Doina Teodoru a fost prezentă în platoul de la Chefi la cuțit, unde a gătit un fel de mâncare surprinzător și l-a luat la „roast” pe iubitul ei. Tot la Chefi la cuțite, Doina Teodoru a făcut mărturisiri despre începutul relației sale cu îndrăgitul chef.

Doina Teodoru a mărturisit că a fost temătoare la început în privința unei relații cu Cătălin Scărlătescu pentur că ea îi dorea ceva seios, însă chef-ul i-a demonstrate că și el are aceleași intenții.

„Cei din jur au spus despre noi că suntem o combinație cel puțin bizară, că nu s-ar fi așteptat să fim împreună. Bine, nici noi nu ne-am fi așteptat să fim împreună. Ne-am cunoscut în Vama Veche și de acolo am început să vorbim.

”Într-adevăr am auzit că a fost un mare crai și asta m-a ținut un pic pe loc, pentru că eu căutam o relație serioasă. Dar a insistat foarte mult, ca să mă asigure că-și dorește ceva serios. Iar relația a evoluat incredibil de frumos. La un moment dat a declarat că el cucerește femeile cu sinceritatea lui și că ultima armă este gătitul. Dacă femeia nu cedează în niciun fel, îi gătește. Eu nu știu ce să-nțeleg, pentru că mie mi-a gătit de la a doua întâlnire, deci presupun că a fost pus în dificultate rău de tot”, a spus Doina Teodoru la Chefi la cuțite.

Școlărița din sezonul 3 iUmor i-a cucerit inima chefului! Doina Teodoru s-a remarcat în lumea divertismentului și a mediului online datorită interpretărilor sale de excepție, iar demne de menționat cu transformările în Dana Budeanu, celebra creatoare de modă, pe scena iUmor, Ecaterina Teodoroiu și Regina Maria, pe aceeași scenă a comediei.

Marilena, soția lui Alexandru Arșinel, ultimul mesaj pentru regretatul actor. Ce i-a transmis cea care i-a fost alături …

Sursa: a1.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri