7.5 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

Cum arată „intrarea în iad”. Descoperire înfiorătoare într-o peşteră din Japonia FOTO

Publicat pe


Cum arată „intrarea în iad”. Un explorator a descoperit o peșteră ascunsă sub un munte din Japonia, pe care localnicii o cunosc ca fiind „intrarea în iad”. Se spune că intrarea face parte din sistemul de peșteri Ahun Ru Paro, care au fost denumite de către membrii poporului indigen Ainu din Hokkaido, scrie Mirror.

Citeşte şi: Descoperire ciudată în adâncurile oceanului. Creatura neobişnuită cu un ochi verde și unul albastru

În regiunea Hokkaido se află orașul rural Pippu (4.000 de locuitori), care este înconjurat de un sistem de peșteri numit Ahun Ru Paro.  Peștera care duce la sistemul Ahun Ru Pro este cunoscută printre localnici ca „portalul către iad” sau „intrarea în iad” dintr-un motiv macabru. Mai precis, o legendă transmisă din generație în generație susţine că mai mulţi săteni s-au pierdut în peșteri şi nu s-au mai întors niciodată.

În poveștile poporului ainu (care se transmit doar verbal) se cunosc până acum doar două persoane care au reușit să intre în adâncul peșterii și să se întoarcă. Erau doi bătrâni: unul dintre ei era hotărât să se întoarcă în peșteri, în timp ce celălalt a spus că nu se va mai întoarce niciodată. Culmea, primul a murit pe neașteptate la scurt timp după ce și-a exprimat dorința, în timp ce celălalt a mai trăit mulți ani!

Citeşte şi: Filmarea din avion care a devenit virală: „Nu ştiu ce este asta. Este o chestie ciudată. Este ceva ce zboară, ca un OZN”

Peștera poate fi găsită foarte ușor, iar din cauza legendelor care circulă despre ea a fost afişat la intrare un panou uriaș pe care scrie „Nu intrați!”.

Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri