10 C
București
marți, 21 martie 2023

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui DOC, fostul concurent de la Survivor 2023. Sunt căsătoriți de 4 ani și au împreună o fetiță

Publicat peDOC a fost unul dintre concurenții Survivor de anul acesta. Cunoscutul artist a fost eliminat miercuri, pe 15 martie, din echipa Faimoșilor. Dacă pe el îl știe o țară întreagă, fanii acestuia se întreabă cine e și cum arată soția lui DOC.

DOC este căsătorit și are o fetiță. Cum arată soția lui

DOC este cunoscut drept unul dintre „băieții răi” din rap-ul românesc. Pe numele său real Vlad Munteanu, artistul este un familist convins. Dacă el este foarte cunoscut, soția lui a preferat discreția.

Soția lui DOC este Anca Cristina, iar alături de ea are o fetiță pe care o cheamă Eva. Sunt căsătoriți din anul 2019, iar ceremonia lor a fost una aparte. DOC a purtat pantaloni scurți și pantofi sport.

Anca este manager de recrutare la o companie de IT. Lucrează în recrutare de peste 10 ani, iar viața sa profesională nu a suferit nicio schimbare odată cu relația cu DOC.

DOC și soția sa s-au cunoscut în urmă cu 16 ani, în cazinoul în care lucrau

DOC și Anca se cunosc de 16 ani, de când lucrau împreună la un cazino. Și-au dat seama că este chimie între ei, însă o perioadă s-au rezumat doar la o prietenie. La acea vreme el avea o altă iubită.

„Ne-am cunoscut acum aproximativ 16 ani. Am lucrat împreuna în cazino, chiar el mi-a fost profesor la școala de crupieri. A fost și atunci o chimie între noi, însă care s-a bazat pe prietenie, nimic mai mult, el fiind la momentul respectiv într-o relație. Pot spune că atunci m-a cucerit și am rămas cucerită, chiar dacă nu ne-am mai văzut o perioada de 10 ani după”, a spus soția lui DOC pentru fanatik.ro.

Cum sunt în viața de cuplu DOC și soția sa

Anca a dezvăluit că ea și DOC sunt total diferiți, însă se completează foarte bine. Dacă el este un om al cuvintelor, ea se declară omul acțiunilor.

„Suntem cam diferiți din punctul asta de vedere, dar ne completăm. Eu sunt genul care nu spun niciodată te iubesc, dar îți arăt zilnic prin gesturi mici. El este genul care-mi spune zilnic că mă iubește și că sunt zeița lui. E un om al cuvintelor, iar eu un om al acțiunilor. Asta ne deosebește și sincer face și relația să aibă un flow echilibrat”, a mai spus Anca.

Anca abia așteaptă ca DOC să ajungă acasă. Este convinsă că acesta își dorește să mănânce o ciorbă, astfel că ea se va ocupa să i-o gătească. Nimic mai mult, căci Anca spune că ea este la dietă.

Sursa: www.ego.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri