1 C
București
sâmbătă, 9 decembrie 2023

Cum l-a surprins Jador pe Cătălin Moroșanu într-o luptă în cușcă: ”Bă, ești nebun!?”

Publicat peCătălin Moroșanu l-a provocat pe Jador să îl lovească cât de tare poate în zona capului, pentru a-i evalua puterea. Cu determinare, artistul a executat lovitura, iar pugilistul a fost surprins să constate că impactul nu trebuie ignorat.

Dar Jador nu s-a oprit aici. Curios să vadă mai mult, Jador a aplicat o a doua lovitură lui Cătălin Moroșanu, confirmându-i astfel că are un pumn puternic. În continuare, a venit rândul lui Moroșanu să răspundă provocării și să îi aplice o lovitură lui Jador. Artistul s-a pregătit și aștepta cu nerăbdare impactul, dar pugilistul a decis să nu îl lovească pe Jador, conștient că acesta nu este pregătit pentru un contact atât de puternic cu un luptător profesionist.

Dialogul dintre Jador și Moroșanu

Jador

: „Fac asta doar de fun sa nu va aud cu bătăi ca eu îmi câștig altfel existența! Am venit la sală la Moro să mai dau jos din burtă și a acceptat să mă lase să îi dau niște lovituri așa, calumea.”

Cătălin Moroșanu: „Dar cât poți de tare. Dă-i două, hai!”

Jador: „Unde?”

Cătălin Moroșanu: „ În cap! Băi, ești nebun? M-ai văzut?”

Jador: „Dar de ce nu cazi?”

Cătălin Moroșanu: „Că-s tare, de aia! Fără caterincă, știi ce tare dai? Să mor dacă nu.”

Potrivit Spectacola, Jador respinge ideea de a se implica în box și clarifică intențiile întâlnirii cu Cătălin Moroșanu. Jador a dorit să clarifice că nu are intenția de a deveni boxer și că întâlnirea sa cu Cătălin Moroșanu a avut un scop pur amuzant. Artistul subliniază că nu își dorește să își câștige existența din practicarea boxului. În concluzie, cei doi au încheiat întâlnirea într-o atmosferă prietenoasă și s-au îmbrățișat în semn de camaraderie.

Citește și: Dani Oţil şi Cătălin Măruţă nu se suportă. Cine este femeia care a reprezentat mărul discordiei

Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri