11.9 C
București
marți, 21 mai 2024

Cum să faci cea mai fragedă friptură de miel pentru masa de Paşte. Ingredientul secret folosit de gospodinele iscusite

Publicat pe



Se apropie Paştele, iar multe dintre gospodine se gândesc la preparatele de pe masa de sărbători. Pentru friptura de miel, gospodinele iscusite folosesc un ingredient banal care reuşeşte să frăgezească carnea într-un timp record.

Friptura de miel este cel mai aşteptat preparat culinar pe care gospodinele îl pregătesc pentru masa de Paşte.

Cum să faci cea mai suculentă şi fragedă friptură de miel este întrebarea de pe buzele tuturor gospodinelor care îşi doresc să-şi surprindă familia de sărbători.

Un ingredient banal care se găseşte în orice bucătărie face ca friptura de miel să se frăgezească într-un timp record, spre încântarea tuturor gospodinelor.

Ingrediente friptură de miel pentru masa de Paşte

  • o pulpă de miel;
  • 2 kg cartofi noi;
  • 5 căței mari usturoi;
  • 1 pahar mare vin alb;
  • o cană de apă;
  • 50 ml ulei de măsline;
  • 2-3 crenguțe rozmarin;
  • 2-3 crenguțe maghiran proaspăt;
  • sare;
  • piper.

Mod de preparare friptură de miel pentru masa de…



Sursa: www.antena3.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri