12.9 C
București
vineri, 17 mai 2024

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să se spargă. Greșeala majoră pe care o fac multe gospodine

Publicat pe


Ouăle colorate sunt nelipsite de pe masa de Paște, însă multe gospodine întâmpină probleme în momentul în care le pun la fiert, pentru că se pot sparge foarte ușor.

Pe lângă bucatele delicioase, ouăle colorate sunt cele care completează masa de Paște.

În fiecare an, gospodinele se străduiesc să obțină cele mai frumoase ouă de Paște, alegând culori și chiar accesorii deosebite.

Cu toate acestea, în timpul fierberii, ouăle se pot sparge, fiind vorba despre o problemă comună.

Din fericire, există mici secrete care ne pot ajuta să obținem cele mai frumoase ouă de Paște, care nu se crapă în timpul fierberii. 

Recomandare din top articole

Astfel, cea mai mare greșeală pe care o fac multe gospodine este să pună ouăle reci la fiert. Înainte de a fi fierte, este important ca ouăle să fie scoase din frigider și lăsate să ajungă la temperatura camerei. 

Dacă ouăle sunt abia scoase din frigider și puse la fiert, există șanse mari…



Sursa: www.antena3.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri