23.5 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Cum se muncește la Meta: Un angajat a închiriat cu 300.000 de dolari un apartament pe o navă de croazieră ca să poată munci în timp ce călătorește

Publicat peUn angajat al Reality Labs, una dintre companiile Meta, a închiriat un apartament pe o navă de croazieră pentru a putea continua să lucreze de la distanță în timp ce călătorește, notează digi24.

Închirierea pe 12 ani a costat 300.000 de dolari

MV Narrative, nava pe care va locui angajatul de 28 de ani, Austin Wells, oferă oaspeților posibilitatea de a trăi permanent pe mare în apartamente de 72 de metri pătrați care au fost puse în vânzare anul acesta la prețul de 1 milion de dolari.

Wells a spus că a fost încântat să vadă lumea, în timp ce menține o rutină care îi permite să continue să lucreze. Închirierea pe 12 ani a costat 300.000 de dolari.

„În loc să îmi fac bagajul, să merg cu avionul și să închiriez o cameră, am apartamentul meu, sala mea de sport, medicii și stomatologii mei, toate magazinele”, a spus Wells.

Angajații Meta, trimiși acasă de conducerea firmei

Wells a precizat că va lucra uneori la ore neobișnuite, inclusiv seara târziu și dimineața devreme, din cauza diferențelor de fus orar.

„Dar asta îmi deschide posibilitatea să vizitez un oraș de la prânz până după amiază și apoi să-mi încep ziua de lucru în jurul orei 18 sau 19”, a spus angajatul Meta.

MV Narrative, o navă de croazieră a companiei de turism de lux Storylines, oferă rezidenților posibilitatea de a vizita toate continentele într-un tur de 1.000 de zile, petrecând în medie trei zile în fiecare port.

Prețul include aproape tot ceea ce ar putea avea nevoie un rezident – mâncare, băutură și servicii de spălătorie, împreună cu toate activitățile recreative disponibile pe o navă de croazieră de lux, cum ar fi săli de sport și spectacole.

Meta a anunțat recent că intenționează să reducă spațiile de birouri și să trimită mai mulți angajați să lucreze de acasă pentru a reduce costurile, după înregistrarea unor pierderi mari în acest an.Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri