17.7 C
București
duminică, 19 mai 2024

Cum se prepară rețeta de cozonac cu ciocolată a lui Sorin Bontea: „Pe numele lui, babka. Nu e greu de făcut, trebuie să aveți puțină răbdare”

Publicat pe



Sorin Bontea împărtășește cu fanii tot felul de rețete, care mai de care mai delicioase. De data aceasta, celebrul bucătar le-a prezentat fanilor, pe rețelele de socializare, cum se prepară cel mai delicios cozonac cu ciocolată, numit „babka”.

„Un cozonac de ciocolată pe numele lui babka. Nu este greu de făcut, trebuie doar să aveți puțină răbdare. Știți că lucrurile cu răbdare ies cel mai bine .”, a spus Sorin Bontea pe Facebook.

Citește și Mămăliga, un aliat de nădejde când vine vorba de slăbit. Câte calorii are și cât de bună este pentru organism

Rețeta de cozonac cu ciocolată. Ingrediente:

  • 530 de grame de făină
  • 19 grame de drojdie
  • 3 ouă
  • sare
  • 100 de grame de zahăr
  • 175 de grame de apă călduță
  • 150 de grame de unt

Ingrediente pentru umplutură:

  • 180 de grame de ciocolată neagră
  • 100 de grame de zahăr pudră
  • 20 de grame de unt
  • 40 de grame de cacao

Ingrediente pentru sirop:

  • 100 grame de zahăr
  • 100 ml de apă
  • coajă de…



Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri