25.9 C
București
miercuri, 10 august 2022

Cum se prezintă Andreea Antonescu la sala de fitness. Vedeta nu este deloc de ignorat

Publicat pe


Fie că apare în emisiuni televizate, fie că este în vacanță sau în concerte, Andreea Antonescu a surprins dintotdeauna prin ținutele sale, potrivit Click.

La fel se întâmplă și atunci când aceasta postează pe contul personal de pe rețelele de socializare, dar și atunci când merge să se antreneze în sala de sport.

Recent, vedeta a făcut o postare pe platforma Instagram în care arată cum se pregătește, intens, în sala de sport pentru a avea un corp perfect în vara ce urmează a începe.

Andreea Antonescu nu se dezice de la imaginea sexy nici când se antrenează intens

Îmbrăcată în colanți pentru sport și într-o bustieră de fitness, vedeta a avut grijă ca decolteul să fie generos, așa cum și-a obișnuit fanii de-a lugul timpului.

Citește și:Cu cine se iubește Andreea Antonescu de ceva timp. Artista s-a declarat total îndrăgostită

De altfel, vedeta și-a lăsat părul liber și s-a asigurat că machiajul este bine pus la punct.

Andreea Antonescu s-a filmat în timp ce își făcea seriile de exerciții, totodată fiind cunoscută pentru efortul pe care îl depune la sală.

Profilul de Instagram al vedetei abundă în fotografii în care artista, mamă totodată, apare în ținute decente dar provocatoare pentru imaginația fanilor săi.

Citește și:Ce încasări a avut Andreea Antonescu pe vremea trupei Andrè și ce a făcut cu banii. “Îmi puteam lua câte un apartament pe lună”

Vedeta este mama unei fete în vârstă de 11 ani pentru care și-ar mai dori un frățior sau o surioară.

Ea a fost căsătorită cu Traian Spark, însă după divorț, cei doi nu au reușit să finalizeze actele pentru că fostul soț locuiește în America.

Însă, relația dintre cei doi este una matură, frumoasă și cei doi nu evită să petreacă momente de familie, împreună, pentru binele fiicei lor, Sienna.

Ștefan Bănică, dezvăluiri neașteptate din relația cu Lavinia Pîrva. Cei doi sunt împreună de 10 ani: „Trebuie să te stră…

Recomandari A1

elevi care rezolva subiectele la simularea la bac la fizica, chimir, geografie, informatica, economie

Simulare BAC 2022 fizică, chimie, geografie, biologie, informatică, economie: subiecte și barem de corectare. Cum se rezolvă

Simulare BAC 2022 fizică, chimie, geografie, biologie, informatică, economie: subiecte și barem de corectare. Cum se rezolvă

Mai multe articoleSursa: a1.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri